Sale
belleza_testimoni_3_office_murah_SOLO

Belleza Collagen – RM105

Availability: In stock
RM120RM105
Compare
SKU: belleza Tag:

belleza_testimoni_3_office_murah_SOLO

 

Belleza Collagen merupakan serbuk collagen  yg berkesan membantu menyerikan kecantikan luaran & dalaman wanita. Fungsi utamanya adalah mencerah dan menghaluskan kulit disamping merawat mslh dalaman wanita seperti keputihan dan lain lain. Bentuk tubuh yang diidamkan juga akan menjadi kenyataan kerana BELLEZA COLLAGEN berkesan membesarkan payudara dan punggung anda.

KELEBIHAN BELLEZA COLLAGEN BERBANDING PRODUK LAIN

ü  Memberi kesan positif dalam seawal 7 hari

ü  TIADA bahan terlarang

ü  Produk keluaran Muslim Bumiputra

ü  Dijamin 100% Halal

ü  Selamat Diconsume

ü  Mendapat kelulusan KKM

ü  TIADA side effect yang negatif

ü  100% menggunakan RAMUAN GRED A BERKUALITI

 

Macamana BELLEZA COLLAGEN ni boleh mencerahkan kulit & membantu kembalikan bentuk tubuh wanita yang menarik dengan cepat?

Sebab BELLEZA COLLAGEN ORIGINAL ada banyak ramuan GRED A dan herba yang husus untuk membantu merawat masalah seperti kulit kusam dan gelap, payudara dan punggung kecil , dan sebagainya.

Kulit yang cerah tu dihasilkan melalui supplement belleza collagen yg dibuat dari bahan berkualiti, BUKAN DISEBABKAN BLEACHING YAA seperti sesetengah produk lain. Jadi hati-hati sekiranya anda ingin membeli produk lain kerana mungkin tidak selamat pada kulit dan dalaman anda.

 

belleza collagen

Harga asal Belleza Collagen adalah RM120.00. TETAPI hari ini cuma berharga RM105.00!

DAPATKAN BELLEZA COLLAGEN DARI COMEL.MY SEKARANG!!!

MURAH, ORIGINAL & PANTAS

SMS / WHATSAPP “BELLEZA” KE +60111-888-0889

*Sila dailkan no telefon sepenuhnya termasuk kod negara untuk aplikasi Whatsapp

tempah sekarang

17457458-Vector-original-stamp-Stock-Vector-logo

DIJAMIN ORIGINAL.

JIKA ANDA DAPAT MEMBUKTIKAN BARANGAN YANG ANDA BELI DARI KAMI ADALAH FAKE, KAMI AKAN PULANGKAN WANG ANDA BESERTA WANG TAMBAHAN!

a07a13de-17e0-4bca-9c79-5eb5829ce6d3

COMEL.MY KINI DIBUKA! DAPATKAN PRODUK KECANTIKAN & KESIHATAN DENGAN HARGA TERENDAH!

 

Sekarang meh kita baca testimoni hakak sorang ni yang dah berjaya transformasi penampilan selepas menggunakan BELLEZA COLLAGEN

“Sejak dari usia awal remaja, saya mempunyai kulit yang sangat bermasalah. Saya sering tertekan kerana rasa tak yakin dan malu untuk keluar dengan kawan-kawan. Sehinggalah beberapa bulan lepas, ibu mencadangkan untuk menggunakan BELLEZA COLLAGEN. Pada  mulanya saya fed up, malas nak mencuba sebab sering gagal dengan produk sebelum ini.

Apa tak nya. Walaupun dah habiskan duit beribu, masalah kulit saya still ada!!

Ä      Setiap kali tengok cermin mesti rasa nak menangis

Ä      Bila kawan ajak selfie, rasa tak yakin and malu

Ä      Walaupun dah pakai makeup, tapi bila dah lama kat bawah cahaya matahari, kulit masih nampak kusam

Ä      Selalu rasa dipinggirkan terutamanya dengan kawan lelaki

Ä      Nak pakai tudung yang cantik-cantik pun tak yakin sebab kulit gelap

Ä      Dan banyak lagi yang saya alami (hanya org yang mengalami masalah kulit sahaja yang akan faham)

 

Saya akhirnya nekad untuk mencuba BELLEZA COLLAGEN. Saya consume supplement ni dengan disiplin pada setiap hari. Sebelum tu, saya selawat dan berdoa mudah-mudahan ini akan menjadi produk terakhir saya.

Ternyata BELLEZA COLLAGEN berkesan. Lepas beberapa hari, Masalah kulit saya  semakin pulih secara berperingkat.

Mula-mula, jerawat dah kurang naik. Merah-merah hilang. Tak lama lepas tu, parut jerawat pun slow-slow pudar. Rasa gembira tu macam nak menangis tahu tak??

Sel-sel kulit dah bertukar baru, so kulit muka makin cerah & kusam saya dah hilang.

Sekarang rasa dah yakin sangat bila nak keluar rumah. Kadang-kadang sampai terlupa nak pakai mekap tau. Orang kata apa? NATURAL BEAUTY giteww..

Sekarang kawan nak ajak selfie sampai lebam pun ON JEEE… sebab cela kat muka ni dah hilang.

INSHALLAH kalau disiplin guna, nak jadi flawless mcm org lain pun tak mustahil!”

 

$_20

BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY ini diperbuat 

daripada bahan bahan GRED A iaitu

v Glutathione

v Karamel

v Mangga

v Delima

v Yogurt

v Peach

v Oligo

v Carrot

v Vanilla

v Tomato

v Kolagen

v Vitamin C

v Astaxantin

v Strawberry

v Pueraria Mirifica

 

KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN  BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY

Membuatkan kulit menjadi putih pinkish (kemerah-merahan)

Kulit menjadi glowing secara semulajadi

Menghaluskan liang-liang pori

Menyeimbangkan hormon wanita yang hampir menopaus

Mengelakkan jangkitan kuman pada faraj

Menyihatkan, melebatkan  dan mencantikkan rambut

Merawat masalah keputihan dan mengetatkan faraj

menghilangkan parut jerawat dan menyembuhkan masalah jerawat dari dalam

menganjal, menegang dan melembutkan kulit

Menyerikan wajah dan menghapuskan masalah kulit kusam

Mencerahkan satu badan serta tona kulit menjadi sekata

Tinggi dengan kandungan antioksidan yang dapat melambtkan proses penuaan

Membentuk serta memantapkan payudara & punggung

Menguatkan kuku & merawat masalah tumit kaki merekah

Harga asal Belleza Collagen adalah RM120.00. TETAPI hari ini cuma berharga RM105.00!

DAPATKAN BELLEZA COLLAGEN DARI COMEL.MY SEKARANG!!!

MURAH, ORIGINAL & PANTAS

SMS / WHATSAPP “BELLEZA” KE +60111-888-0889

*Sila dailkan no telefon sepenuhnya termasuk kod negara untuk aplikasi Whatsapp

tempah sekarang

17457458-Vector-original-stamp-Stock-Vector-logo

DIJAMIN ORIGINAL.

JIKA ANDA DAPAT MEMBUKTIKAN BARANGAN YANG ANDA BELI DARI KAMI ADALAH FAKE, KAMI AKAN PULANGKAN WANG ANDA BESERTA WANG TAMBAHAN!

a07a13de-17e0-4bca-9c79-5eb5829ce6d3

COMEL.MY KINI DIBUKA! DAPATKAN PRODUK KECANTIKAN & KESIHATAN DENGAN HARGA TERENDAH!

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA DALAM BELLEZA COLLAGEN UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG

✔ Mengangkat & Menganjal kembali Payudara + Punggung

✔ Menegang & Menstabil kedudukan Payudara

✔ Menjadikan Payudara + Punggung lebih seksi mengancam dengan lurah yang ketara

✔ Mencerah Puting & Menghilangkan kedut di sekitar payudara

 

belleza collagen 4

 

BELLEZA COLLAGEN  sesuai diambil oleh :

ü  Lelaki & Wanita

ü  Ibu mengandung (Pastikan bayi berumur 5 bulan dan ke atas)

ü  Ibu menyusu

TAPI….. ada tapi uolls. BELLEZA COLLAGEN  ni ada pantang larang yea. Kaum Wanita TIDAK sesuai ambil jika sedang :

Ä      Period (sebab masa perempuan tengah period, hormon akan mengalami perubahan sedikit, so kadar serapan bahan yang terkandung dalam BELLEZA COLLAGEN  akan menurun)

Ä      Baru sahaja selepas mengambil ubat / makanan tambahan yang lain. (jika ingin consume BELLEZA COLLAGEN ini, boleh, tetapi perlu dijarakkan pengambilannya selama 2 hingga 3 jam)

 

Coppp, betul ke lelaki pun boleh guna BELLEZA COLLAGEN ni? Macam tak percaya je..

Jawapannya, YA boleh dan sangat sesuai. Siapa kata hanya perempuan perempuan je yang perlu jaga kulit? Lelaki pun penting jugak untuk jaga penampilan diri. Haa lagi-lagi yang belum berkahwin tuu. Cuba amalkan BELLEZA COLLAGEN ni, lepastu masuk ofis. HAAA CONFIRM ramaai gegadis ofis masuk line!

 

belleza4

DISCLAIMER : INDIVIDUAL RESULTS MAY VARY

 Macamana cara consume BELLEZA COLLAGEN ni?

Cara Pengambilan Belleza Collagen sangat simple ya uolls. Just koyak sachet, dan kemam sahaja.

EXTRA TIPSS AND PRECAUTIONS!!

–          Jangan lupa minum air suam yang banyak bagi meningkatkan keberkesanannya.

–          Boleh pilih samada nak consume sebelum breakfast ataupun sebelum tidur (Kalau nak consume dua kali sehari pun okay, tiada masalah).

–          Sila sila sila ELAKKAN sebarang intake yang mengandungi CAFFEIN. Kalau nak juga, pastikan ada jarak ya at least 2 hingga 3 jam

Berapa lama satu kotak boleh bertahan?

HAAA itu bergantung pada tahap disiplin korang! Kalau nak minum pun liat, ha sampai kesudah pun takkan habis! Tetapi kalau korang bertekad dan berazam betul betul nak ubah penampilan, minum ikut time, satu kotak boleh bertahan selama sebulan kerana ada 20 sachet dalam setiap kotak.

INGAT , waktu period tak perlu minum BELLEZA COLLAGEN ni yeaaa…. saborr siked.

TESTIMONI BELLEZA COLLAGEN

 testimoni belleza collagen 1

testimoni belleza collagen 3

DISCLAIMER : INDIVIDUAL RESULTS MAY VARY

testimoni belleza collagen 4

DISCLAIMER : INDIVIDUAL RESULTS MAY VARY

testimoni belleza collagen 6

DISCLAIMER : INDIVIDUAL RESULTS MAY VARY

testimoni belleza collagen 13

testimoni belleza collagen 14

DISCLAIMER : INDIVIDUAL RESULTS MAY VARY

testimoni belleza collagen 9

testimoni belleza collagen 7

Harga asal Belleza Collagen adalah RM120.00. TETAPI hari ini cuma berharga RM105.00!

DAPATKAN BELLEZA COLLAGEN DARI COMEL.MY SEKARANG!!!

MURAH, ORIGINAL & PANTAS

SMS / WHATSAPP “BELLEZA” KE +60111-888-0889

*Sila dailkan no telefon sepenuhnya termasuk kod negara untuk aplikasi Whatsapp

tempah sekarang

17457458-Vector-original-stamp-Stock-Vector-logo

DIJAMIN ORIGINAL.

JIKA ANDA DAPAT MEMBUKTIKAN BARANGAN YANG ANDA BELI DARI KAMI ADALAH FAKE, KAMI AKAN PULANGKAN WANG ANDA BESERTA WANG TAMBAHAN!

Reviews

Be the first to review “Belleza Collagen – RM105”

Brands

Newsletter

Follow Us